HALBERG HOTELS

Halberg koncernen har siden 1979 drevet Hotel Svendborg. I 2011 købte de Hotel Kronprins Frederik i Fredericia, hvorefter de stod overfor en navneforandring, samt en generel beslutning om at blive en del af det verdenskendte Best Western navn. Filmene, der er produceret for de to hoteller, viser den ene side af hvad hotellerne tilbyder – nemlig deres konference.

Udover de to klassiske konferencepræsentationer af de to hoteller har vi med især Hotel Svendborg også prøvet nye koncepter af. Det første var et ekstra indspark til hotellets gæster Nytårsaften. I stedet for, på aftenen, at præsentere menuen på traditionel vis, udarbejdede vi en lille film med ekstra underholdningsværdi. På den måde blev gæsterne både introduceret for menuen, og samtidig underholdt mens de ventede på næste ret.

Det andet koncept vi har afprøvet med hotellet var en gennemgang af deres sikkerhedsprocedure, da flere og flere går op i dette. Filmen vil blive brugt til både de konferencer der ønsker at informere deres deltagere om det, samt vist på de fjernsyn der er placeret på hotellets værelser.

Hotel Fredericia